Com desvincular l'estat de Twitter i Facebook

Quan enllaceu Twitter i Facebook, Facebook publica les actualitzacions de Twitter a la vostra cronologia. Això us estalviarà haver de copiar aquests missatges manualment, però això pot inundar les notícies dels vostres amics amb les vostres actualitzacions freqüents. Per exemple, si assistiu a una exposició empresarial i en directe a les vostres observacions a través de Twitter, és possible que aquests missatges breus i repetits no siguin adequats per a la vostra cronologia de Facebook. Per evitar que Facebook publiqui el vostre contingut de Twitter, desenllaceu els dos comptes mitjançant la configuració de privadesa de Facebook.

1

Feu clic a la fletxa cap avall que hi ha al costat de "Inici" a l'extrem superior esquerre de la pàgina de Facebook.

2

Feu clic a "Configuració de privadesa" al menú desplegable que s'obre.

3

Feu clic a "Edita la configuració" al costat de "Aplicacions i llocs web".

4

Feu clic a "Edita la configuració" al tauler "Aplicacions que utilitzeu" per obrir la pàgina "Configuració de l'aplicació".

5

Feu clic a "Edita" al costat de "Twitter".

6

Feu clic a "Suprimeix l'aplicació". Això desenllaçarà els vostres comptes de Facebook i Twitter.