Com esborrar la vostra bústia de veu en un iPhone

El sistema de correu de veu visual de l’iPhone us permet veure una llista dels vostres missatges de veu i seleccionar l’ordre que escolteu, eliminant la necessitat de trucar al sistema de veu. Totes les opcions de gestió de missatges de veu, inclosa la supressió de missatges de veu, es fan mitjançant la interfície d’usuari d’IOS. Quan suprimiu un missatge de veu, s’elimina de la llista de missatges de veu visual i es desa a la secció Missatges suprimits. Cal que suprimiu el missatge de veu desat de Missatges suprimits per esborrar completament el telèfon.

1

Toqueu "Telèfon" i després toqueu la pestanya "Correu de veu" per veure una llista dels vostres missatges de veu.

2

Toqueu el primer missatge de veu de la llista i toqueu el botó "Suprimeix". El missatge de correu de veu s’elimina de la llista.

3

Elimineu els missatges restants de la llista d’un en un. L'iPhone no té cap mètode per suprimir tots els missatges de correu de veu alhora.

4

Toqueu "Missatges suprimits", que es troba a la part inferior de la llista, després d'eliminar tots els missatges de correu de veu. Tots els missatges de veu suprimits apareixen en una segona llista.

5

Toqueu "Esborra-ho tot". Apareixerà un missatge de confirmació que us informarà que aquesta acció elimina definitivament els missatges de veu del telèfon. Toqueu "Esborra-ho tot" una segona vegada per suprimir els missatges de correu de veu.