Si elimino algú dels meus contactes de Skype, encara em pot trucar?

Quan elimineu una persona de la vostra llista de contactes de Skype, el seu enllaç a Skype es trenca i es tracta d'un desconegut. La configuració que trieu a Skype determina qui us pot enviar videotrucades, missatges de text i trucades d'àudio. Podeu ajustar la configuració o bloquejar el contacte per evitar que es torni a posar en contacte amb vosaltres a Skype.

Canvi de la configuració d’Skype

Per canviar qui us pot enviar videotrucades per Skype, passeu el ratolí per sobre de l'extrem inferior dret de la pantalla per obrir la barra d'encants. Feu clic a "Configuració" i, a continuació, feu clic a "Opcions". Trieu si voleu que tothom o només els vostres contactes puguin contactar-vos mitjançant text i vídeo des dels menús desplegables sota l’encapçalament Privadesa.

Per bloquejar un contacte a Skype, escriviu el seu nom a la cerca de persones i cerqueu la seva targeta de contacte. Feu clic al contacte per obrir una conversa i, a continuació, feu clic a l'extrem inferior dret. Feu clic a "Bloqueja" i torneu a fer clic a "Bloqueja".