Com eliminar un tuit retuit

Si alguna vegada heu retuit una publicació a Twitter i heu comprovat que després voleu eliminar-la del perfil de Twitter de la vostra empresa, podeu fer-ho amb un sol clic del ratolí. Per als vostres tweets o retuits manuals, només cal que feu clic a l'enllaç "Suprimeix" situat sota el tuit. Si heu utilitzat la funció Retweet de Twitter, aquest enllaç Delete no hi és, però l'enllaç Retweeted que hi ha sota el tuit té la mateixa funció. Això no elimina el tuit de la pàgina del publicador original, però sí del vostre perfil.

1

Inicieu sessió al vostre compte de Twitter i feu clic al botó "Jo" a la part superior de la pàgina d'inici. Això us portarà a la pàgina de perfil amb els vostres tweets recents.

2

Desplaceu-vos cap avall per trobar el retuit que vulgueu suprimir.

3

Feu clic a l'enllaç "Retuit" que hi ha a sota del retuit. Aquest enllaç només apareix als tuits que heu retuit. En fer clic a l'enllaç, canvia a "Retuiteja". Si actualitzeu el navegador, veureu que el retuit s'ha suprimit del vostre perfil.

4

Feu clic a l'enllaç "Suprimeix" que hi ha a sota del tuit si es tracta d'un retuit manual, que és qualsevol tuit que hàgiu escrit o copiat manualment o que heu enviat a una aplicació mòbil mitjançant el botó "Cita". Això elimina el retuit.