Com s'activa la compartició pública de Google Docs

L’opció d’ús compartit públic de Google Docs us permet mostrar un document al web per a la seva visualització pública. En funció de la configuració que trieu, els visitants que naveguen pel document en línia també poden editar-lo o comentar-lo. Normalment, els usuaris empresarials seleccionen aquesta opció per compartir materials no propietaris que puguin interessar el públic, com ara els propers calendaris d'esdeveniments. Per habilitar l’ús compartit públic, accediu al quadre de diàleg Configuració d’ús compartit des de la pantalla Llista de documents o un document obert.

Llista de documents

1

Feu clic al quadre situat a l'esquerra de la icona "Estrella", al costat del nom del document, presentació, full de càlcul o dibuix de Google Docs a la llista de documents que vulgueu compartir públicament.

2

Feu clic al botó "Més" que apareix a sobre de la llista. Passeu el cursor per sobre de l'opció "Comparteix ..." per mostrar un submenú lateral i, a continuació, seleccioneu "Comparteix ..." al menú per obrir el quadre de diàleg Configuració d'ús compartit.

3

Feu clic a "Canvia ..." a la secció "Qui té accés" per obrir l'àrea "Opcions de visibilitat de la configuració d'ús compartit".

4

Seleccioneu l'opció "Públic al web" per fer que el document estigui disponible per a tothom a Internet i, a continuació, feu clic al camp situat al costat de "Accés: qualsevol persona (no cal iniciar la sessió)" i trieu el nivell d'accessibilitat que oferiu al públic des del menú emergent. Si voleu que tots els usuaris puguin trobar i editar un document, seleccioneu "Es pot editar". Per donar permís als usuaris públics per trobar un document i comentar-ne el contingut, seleccioneu "Pot comentar". Per fer públic l'accés al document de només lectura, seleccioneu "Es pot visualitzar".

5

Feu clic al botó "Desa" per desar la configuració i tornar al quadre de diàleg Configuració compartida general. Feu clic a "Fet" per tancar el quadre Configuració d'ús compartit.

Obre el document

1

Obriu el document de text, la presentació, el full de càlcul o el dibuix que vulgueu compartir amb el públic.

2

Feu clic al botó "Compartir" a l'extrem superior dret de la pantalla (a sota de la vostra adreça de correu electrònic) per obrir el quadre de diàleg Configuració d'ús compartit.

3

Feu clic a "Canvia ..." a la secció "Qui té accés" per obrir l'àrea "Opcions de visibilitat de la configuració d'ús compartit".

4

Seleccioneu "Públic al web" i feu clic al camp situat al costat de "Accés: qualsevol persona (no cal iniciar la sessió)". Seleccioneu el nivell d'accessibilitat que vulgueu oferir al públic al menú emergent: "Es pot editar", "Es pot comentar" o "Es pot veure".

5

Feu clic a "Desa" per tornar al quadre de diàleg Configuració compartida general i, a continuació, feu clic a "Fet" per tancar el quadre Configuració compartida.