Com esborra un àlbum de fotos buit a Facebook

Amb més de 901 milions d’usuaris actius mensuals al març de 2012, Facebook presenta un mercat considerable de clients i fans potencials que les empreses poden aprofitar amb les pàgines de Facebook i els perfils empresarials. Si heu creat un àlbum d'imatges per a la pàgina de Facebook de la vostra empresa (per exemple, com a part d'una promoció empresarial), traieu les imatges i suprimiu l'àlbum una vegada finalitzada la promoció mitjançant l'opció d'edició d'àlbums de Facebook.

1

Inicieu la sessió al compte de Facebook que allotja l'àlbum o a un compte amb accés administratiu a la pàgina de Facebook on s'allotja l'àlbum.

2

Aneu a la pàgina o al perfil de Facebook, on els visitants poden veure les vostres fotos. Feu clic a l'enllaç "Fotos" per accedir als àlbums de fotos associats a aquesta pàgina o perfil de Facebook.

3

Feu clic a l'àlbum que vulgueu suprimir per accedir a la pàgina de la llista d'àlbums. Feu clic a l'enllaç "Edita l'àlbum" a la part superior de la pàgina de l'àlbum.

4

Feu clic al botó "Suprimeix" a la part superior de la pàgina d'edició de l'àlbum; el botó té una imatge d’una paperera. Apareix un missatge que us demana si esteu segur que voleu suprimir l'àlbum.

5

Feu clic a "Suprimeix l'àlbum" per confirmar que el voleu suprimir. L'àlbum se suprimeix permanentment de la vostra pàgina o perfil de Facebook.