Com puc assegurar-me que el meu iPhone s’esborra?

El vostre iPhone conté molta informació confidencial per al vostre negoci, inclosos els noms dels clients, la informació de contacte i les dades financeres. Abans d'actualitzar al model d'iPhone més recent, preneu-vos uns minuts per utilitzar el programari integrat d'Apple per esborrar contingut per assegurar-vos que qualsevol futur propietari no pugui reconstruir la vostra informació.

Esborrar vs. Restablir

Quan es pensa a netejar el telèfon abans de vendre-lo o reciclar-lo, de vegades els termes "esborrar" i "restablir" poden ser intercanviables. Es tracta de dues accions completament diferents, ja que una neteja completament totes les dades i contingut de l’usuari, és a dir, totes les vostres aplicacions, fotos i informació personal, mentre que l’altra simplement restableix tots els paràmetres del telèfon als valors predeterminats de fàbrica. Restablir la configuració de l'iPhone deixa intactes les vostres aplicacions i altres dades personals.

Netegeu-lo

Als iPhones de la 3GS i posteriors, Apple va canviar la manera de gestionar l’esborrat de contingut. Anteriorment, els iPhones simplement sobreescrivien les dades, cosa que podia deixar-la vulnerable a la reconstrucció per part de pirates informàtics experimentats. A partir del 3GS, Apple va canviar el model de neteja a xifratge de maquinari. Això significa essencialment que quan escolliu esborrar tot el contingut, iOS també elimina la clau de xifratge que originalment s’utilitzava per protegir les dades. La informació s’esborra i sense cap clau de xifratge és impossible reconstruir-la. Per esborrar totes les dades, seleccioneu "Configuració", "General" i "Restableix". Trieu "Esborra tot el contingut i la configuració" i deixeu que el programari esborri l'iPhone en pocs minuts.

Utilitzeu el núvol

Esborrar l’iPhone pot ser que no estigui a la llista de tasques del dia, però si us trobeu víctima d’un robatori o d’un error de ubicació accidental, hauria de ser la vostra màxima prioritat. Si heu registrat el vostre telèfon mitjançant iCloud i heu activat la funció Troba el meu telèfon a l'iPhone abans que desaparegués, podeu esborrar-lo remotament. Inicieu la sessió a iCloud amb el vostre ID d'Apple i feu clic a "Cerca el meu iPhone". Obriu "Tots els dispositius" i seleccioneu l'iPhone perdut. Feu clic a "Esborra el dispositiu" i introduïu la vostra contrasenya d'identificador d'Apple. Si teniu iOS 7 a l'iPhone, iCloud us demanarà un número de telèfon i un missatge per mostrar a la pantalla després que s'hagi esborrat.

Elimina del núvol

Un cop esborrat i esborrat el vostre iPhone de les dades personals i empresarials, podeu eliminar-lo del vostre compte d'iCloud. Apagueu el telèfon i inicieu la sessió al vostre compte d'iCloud. Feu clic a "Tots els dispositius" i seleccioneu el vostre iPhone ara fora de línia. La funció Troba el meu iPhone intentarà connectar-se al telèfon unes quantes vegades abans de poder suprimir-lo, així que tingueu paciència. Un cop aparegui la icona Suprimeix, feu-hi clic i seleccioneu "Elimina".