Com enviar una notificació per compartir un calendari de Google

"El temps perdut no es torna a trobar", com va dir una vegada Benjamin Franklin, i compartir el vostre calendari de Google és una manera moderna de garantir que no es perdi temps i que tots els col·laboradors i empleats de la vostra empresa estiguin sincronitzats. Compartir el vostre calendari de Google és un procés ràpid que generarà automàticament una notificació a qualsevol persona o grup amb qui hàgiu compartit el calendari.

1

Feu clic a la fletxa a la dreta del nom del calendari que vulgueu compartir. Tots els vostres calendaris es mostraran per nom a la pantalla principal del calendari de Google amb una fletxa al costat de cada nom. Apareixerà una finestra emergent.

2

Feu clic a l'opció "Comparteix aquest calendari" al menú de la finestra emergent. Apareixerà una nova pantalla amb opcions per compartir.

3

Feu clic al camp "Persona" que hi ha a sota de "Comparteix amb persones específiques" i, a continuació, escriviu l'adreça electrònica de la persona amb qui vulgueu compartir el calendari de Google.

4

Feu clic a la fletxa contigua cap avall per obrir el menú desplegable "Configuració de permisos" i, a continuació, feu clic al nivell de permís amb què voleu donar a la persona amb qui compartiu el calendari. Les opcions són "Fer canvis i gestionar l'ús compartit", "Fer canvis als esdeveniments", "Veure tots els detalls dels esdeveniments" i "Veure només lliure / ocupat (Oculta els detalls)".

5

Feu clic a "Afegeix una persona". Es generarà un correu electrònic de notificació immediatament, que informarà al destinatari que se li ha donat accés al calendari. Si el destinatari del correu electrònic té un compte de calendari de Google existent, el missatge també indicarà que el calendari nou s'ha afegit al seu compte.