Es pot recuperar la gent un cop els bloqueja de Facebook?

La configuració de privadesa de Facebook us permet controlar la visibilitat del contingut que compartiu a la xarxa social. Podeu ajustar la configuració per compartir-la amb alguns amics i amagar-la d'altres. Quan la configuració de privadesa no sigui suficient, podeu utilitzar la funció de bloqueig reversible per restringir completament l'accés dels usuaris a la vostra informació. Suposant que es compleixen algunes condicions, és possible recuperar amics de Facebook bloquejats.

Funció de bloqueig de Facebook

La funció Facebook Block us permet crear una llista d’usuaris que no estan autoritzats a accedir al vostre contingut. Quan bloquegeu algú, es perdran totes les connexions que existien entre vosaltres, incloses les pàgines d’amistat, les notes, els comentaris i els M’agrada. Ja no teniu accés al seu perfil i ja no poden accedir al vostre. Les etiquetes de fotos i els comentaris s’eliminen. El bloqueig no s’estén més enllà de Facebook a cap altre lloc a Internet ni a aplicacions de tercers.

Com bloquejar els usuaris

Inicieu la sessió al vostre compte de Facebook mitjançant la vostra adreça de correu electrònic i contrasenya. Feu clic a la pestanya "Compte" situada a l'extrem superior dret de qualsevol pàgina i seleccioneu l'opció "Preferències de privadesa" que apareix a la llista desplegable. Desplaceu-vos fins a la part inferior de la pàgina resultant i feu clic a l'enllaç "Edita les vostres llistes" a la secció "Llistes de bloqueig". Escriviu el nom o l'adreça de correu electrònic de la persona que vulgueu bloquejar als espais proporcionats i seleccioneu el botó "Bloqueja". Localitzeu l'usuari al quadre emergent resultant i feu clic al botó "Bloqueja".

Com desbloquejar usuaris

Si teniu un canvi d’opinió, podeu prendre mesures per restablir la vostra amistat amb Facebook. Inicieu la sessió al vostre compte de Facebook mitjançant la vostra adreça de correu electrònic i contrasenya. Feu clic a la pestanya "Compte" situada a l'extrem superior dret de qualsevol pàgina i seleccioneu l'opció "Preferències de privadesa" que apareix a la llista desplegable. Desplaceu-vos fins a la part inferior de la pàgina resultant i feu clic a l'enllaç "Edita les vostres llistes" a la secció "Llistes de bloqueig". Localitzeu el nom de la persona que vulgueu fer amic i feu clic al botó "Desbloqueja" que apareix al costat del seu nom. Feu clic al botó "Confirma" per enviar-lo. Comenceu a escriure el nom de l'usuari desbloquejat al quadre de cerca situat a la part superior de qualsevol pàgina i seleccioneu-ne el nom a la llista que apareix. Feu clic al botó "Afegeix com a amic" que apareix a la pàgina de perfil resultant. Tingueu en compte que, si el botó "Afegeix com a amic" no apareix o no podeu trobar el perfil de l'usuari, l'usuari us ha bloquejat i no podeu enviar cap sol·licitud d'amistat. Cerqueu una manera alternativa de comunicar-vos i demaneu a l'usuari que elimini el bloc perquè pugueu enviar una nova sol·licitud d'amistat.

Configuració de privadesa de Facebook

Com a alternativa al bloqueig d’amics de Facebook, podeu ajustar la configuració de privadesa per limitar-ne l’accés al perfil. Creeu una llista d'amics de perfil limitat, que contingui els amics de Facebook que vulgueu restringir. A la pàgina d'inici, feu clic a l'enllaç "Amics" a la barra lateral esquerra i feu clic al botó "Gestiona les llistes d'amics" a l'extrem superior dret de la pàgina resultant. Feu clic al botó "Crea una llista" i seleccioneu com a mínim un usuari del quadre emergent resultant. Escriviu "Perfil limitat" a l'espai proporcionat per al nom de la llista i feu clic al botó "Crea una llista". Ajusteu la configuració de privadesa des de l'enllaç "Preferències de privadesa" del menú desplegable "Compte" a la part superior de qualsevol pàgina. Personalitzeu les vostres preferències de privadesa a les pàgines resultants per amagar tipus específics de contingut, tal com vulgueu, de la llista d'amics de perfil limitat.