Es pot esborrar el número d'algú i encara es pot bloquejar a l'iPhone?

En un iPhone amb iOS 7 o posterior, finalment podeu bloquejar el número de telèfon d’una persona que truca molestament. Un cop bloquejat, el número de telèfon es manté bloquejat a l'iPhone fins i tot després de suprimir-lo de les aplicacions Telèfon, FaceTime, Missatges o Contactes. Podeu confirmar-ne l’estat de bloqueig continuat a Configuració.

Bloquejar i suprimir una persona que truca sense identificar

Toqueu l'aplicació Phone o FaceTime, seguida de "Recents" per seleccionar un número sense nom que aparegui al registre; per exemple, un número gratuït. A l'aplicació Missatges, toqueu un missatge d'un número desconegut, seguit de "Contacte". Toqueu la icona "i" al costat del número de la persona que truca i, a continuació, desplaceu-vos cap avall per tocar "Bloqueja aquesta trucada", seguit de "Bloqueja el contacte". Torneu a la pantalla Recents o missatges per suprimir el número de telèfon o el missatge de la persona que truca.

Bloqueja i suprimeix el número d’un contacte

Toqueu "Contactes" a les aplicacions de telèfon o FaceTime. Localitzeu el contacte que voleu bloquejar. Desplaceu-vos fins a la part inferior de la pantalla d'informació del contacte per tocar "Bloqueja aquesta trucada", seguit de "Bloqueja el contacte". A continuació, toqueu "Edita", seguit de "Suprimeix el contacte" per eliminar la persona dels vostres contactes.

Confirmeu l'estat de bloqueig

Toqueu "Configuració", seguit de "Telèfon", "FaceTime" o "Missatges". A continuació, toqueu "Bloquejat". Trobareu els números de telèfon i els contactes que acabeu de bloquejar i suprimir com a bloquejats.