Com bloquejar adreces de correu electrònic a AOL

El vostre compte de correu electrònic AOL no només us permet crear carpetes per emmagatzemar correus electrònics tant empresarials com personals, sinó també bloquejar els correus electrònics de persones, serveis i empreses. La funció us permet bloquejar un màxim de 1.000 adreces de correu electrònic i no requereix la descàrrega d’un complement, l’accés a una aplicació de tercers ni la compra de controladors especials. Si voleu, també podeu desbloquejar adreces de correu electrònic. La funció de bloqueig d’AOL és accessible mitjançant el component Controls de correu.

Bloqueig de correus electrònics mitjançant la versió d’escriptori AOL anterior a la 10.1

1

Inicieu sessió al vostre compte AOL i introduïu la paraula clau "Controls de correu" al quadre de cerca que hi ha a la part superior de la pantalla de l'aplicació. Premeu "Retorn".

2

Feu clic al cercle situat al costat de "Bloqueja el correu de les adreces que he especificat". Introduïu al quadre de text les adreces de correu electrònic de les persones o empreses que vulgueu bloquejar. Introduïu una coma per separar cada adreça de correu electrònic.

3

Feu clic a "Desa" quan hàgiu acabat d'introduir les adreces de correu electrònic.

Bloqueig de correus electrònics mitjançant la versió AOL Desktop 10.1

1

Inicieu sessió al vostre compte AOL i feu clic a la icona "Correu".

2

Feu clic a "Configuració" i, a continuació, a "Controls de correu brossa". Feu clic a "Edita controls de correu brossa" per iniciar els controls de correu d'AOL Desktop 10.1.

3

Feu clic al cercle situat al costat de "Bloqueja el correu de les adreces que he especificat". Introduïu al quadre de text les adreces de correu electrònic de les persones o empreses que vulgueu bloquejar. Introduïu una coma per separar cada adreça de correu electrònic.

4

Feu clic a "Desa" quan hàgiu acabat d'introduir adreces de correu electrònic. Feu clic a "D'acord" quan se us demani amb el missatge "Els vostres canvis s'han desat". Torneu a fer clic a "Desa" per finalitzar la configuració a la finestra "Configuració - Correu". Tanqueu la finestra "Configuració - Correu".