Què passa quan tanqueu un compte de Gmail?

La safata d’entrada de Gmail és el centre de tota la vostra comunicació en línia, però si necessiteu tancar el compte per qualsevol motiu, és fàcil fer-ho. Aquest tancament és permanent. Un cop tancat, ningú no us podrà enviar un correu electrònic a aquesta adreça de correu electrònic i, a més, no us podreu tornar a inscriure amb el mateix nom d’usuari. Si canvieu d'opinió o voleu restaurar un compte piratat, podeu restaurar-lo si es troba en un període de temps determinat.

Compte de Gmail o de Google

Quan tanqueu un compte, teniu dues opcions: tancar només el vostre compte de Gmail o el vostre compte de Google en general. El vostre compte de Google connecta tots els altres serveis, inclòs Gmail, de manera que si el tanqueu, tots els altres serveis també es tancaran. Tanmateix, si tanqueu només el compte de Gmail, la resta de serveis funcionaran. Independentment de l’opció que trieu, els efectes al vostre Gmail seran els mateixos.

Correus electrònics entrants

Quan el vostre compte estigui tancat, ja no tindreu accés als vostres correus electrònics i qualsevol persona que intenti enviar-vos un correu electrònic a la vostra adreça tancada rebrà el missatge rebot. A tots els efectes, enviarà correu a una adreça que no existeix; això començarà immediatament després del tancament del compte.

El teu nom d'usuari

Després de tancar el compte, el vostre nom d'usuari (per exemple, [email protected]) no es podrà tornar a utilitzar, cosa que significa que ningú no es pot inscriure a Gmail amb aquest nom, fins i tot molt després del tancament del compte. Això és beneficiós perquè ningú més no pot registrar-se amb la vostra adreça i pretendre ser vosaltres, però també vol dir que no podeu registrar-vos al vostre compte antic si canvieu d'opinió.

Restauració del compte

Si suprimiu el compte per accident, si us han piratejat o canvieu d’opinió, és possible que pugueu restaurar-lo al cap d’unes setmanes després de la seva eliminació mitjançant la pàgina d’assistència de contrasenyes de Google. Si el compte es restaura, tindreu accés al vostre compte, però tots els vostres correus electrònics se suprimiran permanentment, independentment del període de temps. Google afirma que manté còpies de seguretat de comptes suprimits durant uns 60 dies, tot i que aquest temps varia. Un cop esborrades les còpies de seguretat, és impossible restaurar el compte.