Com es visualitzen els contactes bloquejats a YouTube

Quan un usuari de YouTube interromp la secció de comentaris del teu vídeo, bloquejar-lo impedirà que es posi en contacte amb tu o deixi comentaris sobre qualsevol dels teus vídeos. YouTube emmagatzema una llista de tots els usuaris bloquejats a la llibreta d'adreces del vostre perfil, cosa que és difícil de trobar per als membres novells de YouTube, ja que resideix en una ubicació incòmoda. No només podeu veure tots els membres de YouTube bloquejats d’aquesta llista, sinó que també podeu desbloquejar un usuari.

1

Aneu al lloc web de YouTube al navegador web i inicieu la sessió al vostre compte. Un cop hàgiu iniciat la sessió, feu clic al vostre nom d'usuari a l'extrem superior dret i, a continuació, feu clic a "Safata d'entrada" al menú desplegable.

2

Feu clic a "Llibreta d'adreces" al menú de la part esquerra de la pantalla.

3

Feu clic a "Usuaris bloquejats" al menú de la part esquerra de la pantalla per veure una llista dels vostres usuaris de YouTube bloquejats.