Com sincronitzar els amics i contactes de Facebook en un iPhone

Podeu sincronitzar la informació de contacte dels vostres amics de Facebook amb la llista de contactes del vostre iPhone. La sincronització us estalvia la molèstia d’introduir manualment cada contacte individual al dispositiu. Necessiteu una connexió de dades o Wi-Fi activa per sincronitzar els contactes. Podeu desactivar la sincronització en qualsevol moment des de l'aplicació Facebook per a iPhone.

1

Toqueu "App Store" a l'iPhone i cerqueu l'aplicació de Facebook. Toqueu "Instal·la" i introduïu el vostre ID d'Apple. Espereu que l'aplicació s'instal·li al vostre telèfon.

2

Premeu el botó d'inici per sortir a la pantalla inicial. Toqueu "Facebook". Inicieu sessió a Facebook amb l'adreça de correu electrònic i la contrasenya associades al vostre compte.

3

Toqueu "Menú" a la part superior esquerra de la pantalla i toqueu "Amics".

4

Toqueu la icona "Opcions" a la part superior dreta de la pantalla. Toqueu "Sincronitza contactes". Toqueu el camp "Sincronització" per habilitar la funció.

5

Llegiu l'exempció de responsabilitat sobre l'activació de la funció i toqueu "Sincronitza contactes". Els vostres amics de Facebook se sincronitzaran automàticament al vostre iPhone.