Qui pot veure els meus comentaris de fotos de Facebook?

Quan comenteu una foto compartida a Facebook, la foto i el vostre comentari poden ser visibles per a un gran nombre de persones, inclosos els vostres propis amics i fins i tot el públic en general. És difícil controlar qui pot veure els vostres comentaris de fotos de Facebook, però entendre on apareixen els comentaris us pot ajudar a tenir la precaució adequada quan publiqueu.

El vostre mur de Facebook

De manera predeterminada, el vostre mur de Facebook mostra "històries", inclosos els comentaris que heu fet sobre les fotos d'altres persones. Tanmateix, els vostres amics veuran un comentari si també poden veure la foto. Per exemple, si comenteu la foto d'un amic, només els amics comuns veuran el comentari al vostre mur, però si comenteu una foto en una pàgina pública o el perfil d'un amic obert al públic, tothom el veurà. la teva paret. Les històries que els vostres amics poden veure al vostre mur també poden aparèixer als seus feeds de notícies.

Pàgines de perfil de Facebook d'altres

Quan comentes la foto d'un amic, qualsevol persona que pugui veure la foto del teu amic també pot veure el teu comentari, encara que no siguin amics teus. Si les fotos del vostre amic són visibles públicament, tothom pot veure el vostre comentari. A més, els amics de qualsevol persona etiquetada en una foto poden veure la foto i els comentaris.

Visualització del vostre mur

Per garantir que el vostre mur només mostri les activitats que voleu que vegin els vostres amics de Facebook, Facebook ofereix una eina "Veure com a" que us permetrà veure el que veuen els vostres amics al vostre mur. Per utilitzar l'eina "Veure com a", inicieu sessió a Facebook, feu clic a "Edita el perfil" i feu clic a "Mostra com". El vostre perfil apareixerà tal com es fa al públic. També podeu escriure el nom d’un dels vostres amics de Facebook per veure com els apareix el vostre perfil. Després de fer canvis a la configuració de privadesa, podeu tornar a aquesta pàgina per veure com afecten l'aspecte del vostre mur.

Control de la visibilitat dels comentaris

L'única manera d'assegurar-se que un comentari de fotografia no sigui vist pels usuaris no desitjats és eliminar-lo: aneu a la foto, passeu el ratolí sobre el comentari i feu clic a la "X" a la dreta d'aquest comentari. Per suprimir una història de comentari específica del mur, passeu el cursor per sobre del comentari, feu clic a la "X" a la dreta del comentari i feu clic a "Elimina publicació". Per eliminar tota l'activitat de comentaris del mur, passeu el cursor per sobre de qualsevol comentari, feu clic a la "X" a la dreta del comentari i feu clic a "Amaga tota l'activitat de comentaris". Per limitar tot l'accés al vostre mur, trieu "Configuració de privadesa" al menú "Compte" a la part superior dreta de la pàgina de Facebook, feu clic a "Edita la configuració" a la dreta de "Com us connecteu" i trieu "Només jo" a el menú desplegable a "Qui pot publicar al vostre mur?"

Control de la visibilitat de la foto

Només l'usuari de Facebook que ha publicat una foto pot canviar-ne la visibilitat. Per canviar la visibilitat d'una foto i els seus comentaris, aneu al vostre perfil i feu clic a "Fotos"; a continuació, aneu a la foto que vulgueu editar. Sota la foto, cerqueu "Comparteix amb" i trieu l'opció que preferiu. Si trieu "Personalitzat", veureu un quadre de diàleg "Privadesa personalitzada" on podeu limitar la visibilitat de la foto a amics específics.