Com puc eliminar el meu inici de sessió automàtic de Facebook?

Facebook, com la majoria de llocs web que requereixen informació d’inici de sessió, inclou una opció que us permetrà mantenir la sessió iniciada al navegador i a l’ordinador específics. Aquesta funció és útil si només hi ha una persona que utilitza l'ordinador, però les coses poden resultar complicades quan diverses persones inicien sessió i desconnecten de la mateixa màquina. Podeu evitar que la gent pugui explorar el vostre compte de Facebook si desactiveu l'opció d'inici de sessió automàtic.

1

Inicieu sessió al vostre compte de Facebook.

2

Feu clic a "Compte" a la part superior dreta.

3

Feu clic a "Tanca la sessió". Apareix una pàgina d'inici de sessió.

4

Elimineu la comprovació que hi ha al costat de "Mantén-me connectat".

5

Introduïu la vostra adreça de correu electrònic i contrasenya als camps corresponents i feu clic a "Inicia sessió".