Com amagar àlbums a Facebook

A Facebook, podeu decidir qui pot veure les vostres fotos personals: un en un moment; tots ells immediatament; o podeu gestionar-los a grups col·locant-los a Àlbums de fotos.

Totes les fotos que hàgiu penjat a una pàgina empresarial (incloses les dels Àlbums) són, de manera predeterminada, públiques a Facebook. Tal com està el 2019, ja no és possible amagar fotos del públic a una pàgina de Facebook, incloses les pàgines de negocis o les de celebritats.. No obstant això, podeu eliminar-los.

Com puc gestionar els meus àlbums?

Creeu un àlbum nou a Facebook o obriu un àlbum que ja hàgiu creat.

  1. Obriu la vostra pàgina de perfil

  2. Feu clic al vostre _Nom de perfil a la part superior de qualsevol pàgina de Facebook i, a continuació, feu clic a "Fotografies" al menú esquerre.

  3. Obriu un àlbum

  4. Seleccioneu "Àlbums" i, a continuació, feu clic a qualsevol àlbum, excepte al vostre Fotos de portada o bé Fotos del perfil. Aquests àlbums sempre són públics i no es poden editar. Tot i això, podeu suprimir les fotografies de portada i de perfil anteriors, si preferiu que ningú les pugui veure.

  5. Seleccioneu una configuració de privadesa de l'àlbum

  6. Feu clic a el "Edita" botó a sobre de la portada de l'àlbum i després feu clic el "Privadesa" botó. Teniu diverses opcions per determinar qui pot veure l'àlbum i el seu contingut.

  7. Públic: Tothom pot veure l'àlbum i el seu contingut.

  8. Amics: Només els vostres amics poden veure l'àlbum i el seu contingut.

  9. Amics excepte coneguts: Els amics de Facebook poden veure l'àlbum, excepte els amics als quals heu afegit "Coneguts." Per fer que un amic sigui conegut, aneu a la seva pàgina de perfil i passeu el cursor per sobre de "Amics"botó i seleccioneu"Coneguts."

  10. Només jo: Ningú no pot veure l'àlbum excepte tu. Aquesta és una bona opció per posar un àlbum fora de línia, sense suprimir-lo realment.

  11. Personalitzat: Si feu clic en aquesta opció, podreu posar un nom persones específiques_e qui pot veure l'àlbum o a especifiqueu les persones que no ho faran_ poder veure l'àlbum.

  12. Llista: Si ho heu fet servir Llista d'amics de Facebook , podeu seleccionar la llista aquí. Només les persones de la llista veuran l'àlbum. Per crear una llista d'amics, aneu a la pàgina d'inici de Facebook (la pàgina amb el vostre Newsfeed, no la vostra pàgina de perfil) i feu clic a l'opció "Llistes" al menú de l'esquerra.

  13. Consell

    Si voleu amagar les imatges que hi ha al vostre Fotos del perfil o Àlbum de fotos de portada, afegiu-les a un Àlbum privat de Facebook i llavors esborrar de l'àlbum públic.

Com puc gestionar els meus àlbums compartits?

Un àlbum compartit és qualsevol àlbum en què havíeu nomenat algunes persones com a col·laboradors quan havíeu creat l'àlbum. Només el creador d’un àlbum compartit pot gestionar la seva configuració de privadesa. El procés per ajustar la configuració de privadesa d’un àlbum compartit és el mateix que qualsevol altre àlbum, tret que les opcions siguin lleugerament diferents.

Públic: Tothom pot veure l'àlbum i el seu contingut.

Només col·laboradors: Només les persones que heu nomenat com a col·laboradors poden veure l'àlbum.

Amics dels col·laboradors: Els col·laboradors i tots els seus amics de Facebook poden veure l'àlbum.

Com puc gestionar les meves fotos?

Podeu canviar el fitxer privadesa d'una foto individual, ja sigui en un àlbum o no, obrint-la i fent clic a "Edita" botó. Les opcions per compartir fotos són les mateixes que per al vostre àlbums.

El pàg* Configuració de privadesa de hoto* anul·larà el fitxer configuració de l'àlbum. Per exemple, si teniu un àlbum visible per al públic, podeu seleccionar una foto individual per fer-la només amics. De la mateixa manera, si teniu un àlbum privat, podeu fer que les fotos individuals d'aquest àlbum siguin visibles pel públic, però el públic en general no podrà veure altres fotos a l'àlbum.

Qui pot veure fotos etiquetades?

Si heu etiquetat algú en una foto, aquesta persona i els seus amics de Facebook la podran veure, fins i tot si hagueu fet la foto privat. Si aquesta foto es troba en un àlbum privat, ho faran no poder veure les altres fotos de l'àlbum.