Què passa si introduïu la contrasenya incorrecta en un iPhone massa vegades?

Una de les mesures de seguretat opcionals que podeu prendre per protegir el vostre iPhone és utilitzar la pantalla de configuració del telèfon per configurar una contrasenya de quatre dígits. Quan ho feu, sempre que vulgueu desbloquejar el vostre iPhone, heu d'introduir aquesta contrasenya. Tanmateix, si oblideu la vostra contrasenya, l’iPhone pren certes mesures per protegir les vostres dades d’usuaris no autoritzats.

Sis intents fallits

Després de sis intents fallits d'introduir la vostra contrasenya, l'iPhone mostrarà un missatge vermell que diu "L'iPhone està desactivat". L'iPhone també us demana que torneu a provar-ho al cap d'un minut; no podeu fer cap altre intent de contrasenya fins que s'acabi el minut. Un cop transcorregut el minut, se us demanarà que torneu a introduir la contrasenya quan intenteu desbloquejar el telèfon.

L'iPhone està desactivat

Després d'una sèrie d'intents més fallits, el vostre iPhone mostra el mateix missatge "L'iPhone està desactivat", però amb el missatge "Connecta a iTunes" afegit. En aquest moment, l'iPhone s'apaga completament i ja no podeu fer cap intent més per introduir la contrasenya. Per restaurar el dispositiu en aquesta etapa, heu de connectar-lo a un ordinador amb iTunes instal·lat. Idealment, connecteu-lo a un ordinador que hàgiu utilitzat abans per sincronitzar el vostre iPhone.

Restauració del dispositiu

Connecteu l'iPhone a un ordinador, obriu iTunes si no s'inicia automàticament i, a continuació, feu clic amb el botó dret a l'iPhone a la barra lateral i seleccioneu "Còpia de seguretat". Quan la còpia de seguretat s'hagi completat, trieu "Restaurar". Si l’ordinador genera missatges d’error que indica que heu d’introduir la contrasenya abans d’accedir al telèfon, reinicieu el telèfon desconnectant l’USB del telèfon (però no l’ordinador), apagueu l’iPhone i manteniu premut el botó Inici mentre el torneu a connectar. Continueu mantenint premut el botó fins que aparegui una pantalla que diu "Connecta a iTunes" i, a continuació, feu clic a "Restaurar" quan se us demani.

Advertiment

Tingueu en compte que quan configureu la vostra contrasenya, hi ha una opció per esborrar dades després de massa intents fallits. Si teniu seleccionada aquesta opció, el telèfon esborrarà totes les dades després de 10 intents fallits de contrasenya. Un cop esborrades aquestes dades, han desaparegut; no obstant això, si heu fet còpies de seguretat del vostre telèfon amb iCloud, podeu restaurar-lo a partir de la informació de còpia de seguretat més recent. També podeu tornar a descarregar qualsevol aplicació de l'App Store.

Exempció de responsabilitat de la versió

La informació d’aquest article s’aplica als iPhones amb iOS 6. Pot variar lleugerament o significativament amb altres versions d’IOS.