Com esbrinar si algú us ha bloquejat a Facebook

Si un usuari us bloqueja a Facebook, la vostra cronologia ja no és visible per vosaltres i el seu perfil no apareix als resultats de cerca ni a les llistes d’amics. No podeu enviar missatges ni sol·licituds d'amistat a algú que us hagi bloquejat. Com que Facebook fa que sembli que l’usuari ja no té cap compte al lloc, pot ser difícil esbrinar si una persona l’ha bloquejat o l’ha suprimit. Si de sobte ha desaparegut de la llista d'amics un client, un empleat o un altre contacte empresarial, una mica d'investigació revela si heu estat bloquejat.

1

Inicieu sessió al vostre compte de Facebook i, a continuació, introduïu a la barra d’adreces del navegador web l’URL associada al compte de l’usuari. Si no coneixeu l'URL associat amb el perfil de l'usuari, escriviu el nom i cognoms de l'usuari a la barra de cerca de Facebook.

2

Seleccioneu "Veure més resultats" si el perfil de l'usuari no apareix a la primera pantalla de resultats. Feu clic a "Persones" a la columna esquerra i, a continuació, introduïu una ubicació, un centre educatiu o un lloc de treball a la zona subministrada, si es coneix, per restringir els resultats.

3

Tanqueu la sessió del vostre compte de Facebook si l’usuari no apareix als resultats de la cerca o si el compte de l’usuari no es carrega després de navegar a l’URL adequat.

4

Inicieu una nova cerca de l'usuari en un motor de cerca. Si l’usuari apareix als resultats de la cerca quan heu tancat la sessió, l’usuari us ha bloquejat.

5

Introduïu el següent terme de cerca a Google si el compte de l'usuari no apareix després de fer cerques a Facebook: facebook.

Substituïu el nom i el cognom de l'usuari. Si l'usuari té un nom comú, afegiu també la ciutat natal o la ciutat actual d'aquesta persona a la cadena de cerca.

6

Obriu cada resultat en una finestra o pestanya nova. Si podeu trobar el perfil de l'usuari als resultats de la cerca de Google, torneu a iniciar sessió a Facebook a la pàgina del seu compte. Si apareix un error que us indica que l’usuari no existeix o que us redirigeixen al vostre perfil, esteu bloquejat.