Reenviament de missatges de Facebook

Facebook facilita als propietaris d’empreses compartir missatges amb altres persones. Això pot ser útil quan s’utilitza Facebook per col·laborar en empreses o per compartir informació amb els clients. Els usuaris poden seleccionar ràpidament un missatge o fins i tot una conversa sencera i reenviar-lo a altres persones a Facebook. Els missatges també es poden reenviar a les adreces de correu electrònic tradicionals, de manera que les persones que no tenen un compte de Facebook encara poden rebre informació reenviada.

1

Inicieu la sessió al vostre compte personal de Facebook. Feu clic a la icona "Missatges", situada a la part superior esquerra de la pantalla. Seleccioneu la conversa que conté el missatge que voleu compartir.

2

Obriu el menú "Accions". Es troba a la part superior dreta de la pantalla, a sobre del missatge. Trieu "Reenvia missatges".

3

Marqueu la casella que hi ha al costat del missatge específic que voleu reenviar. Seleccioneu diversos quadres per reenviar diversos missatges. Feu clic al botó "Reenvia". Escriviu el nom d'un destinatari de Facebook o introduïu una adreça de correu electrònic. Premeu "Envia".