Com fer noves amistats invisibles a Facebook

A la secció de registre i seguretat del compte dels termes i condicions de Facebook s’indica que no podeu crear més d’un compte personal. Això significa que no podeu mantenir diversos comptes per interactuar amb amics, familiars i companys de negocis per separat. No obstant això, hi ha una manera de separar el vostre negoci i els vostres coneguts personals a Facebook mitjançant l'ús de llistes i configuracions de privadesa. Això us permet amagar certs aspectes de la vostra cronologia, com ara la vostra llista d’amics i noves amistats, de persones que no estan autoritzades a veure-les.

Fer noves amistats invisibles per a tothom

1

Aneu al lloc web de Facebook i inicieu sessió al vostre compte.

2

Passeu el cursor del ratolí per sobre de l'enllaç "Amics" i feu clic a "Més".

3

Feu clic a "Veure tots els amics" i, a continuació, feu clic al botó "Edita".

4

Feu clic a "Només jo" a la secció "Qui pot veure la llista completa d'amics a la vostra cronologia". Les sol·licituds d’amistat noves i anteriors que accepteu deixaran d’aparèixer a la vostra cronologia. Tampoc ningú podrà veure les vostres llistes d’amics, fent invisibles totes les amistats, excepte per a vosaltres mateixos.

Fer invisibles les noves amistats per a persones seleccionades

1

Aneu al lloc web de Facebook i inicieu sessió al vostre compte.

2

Passeu el cursor del ratolí per sobre de l'enllaç "Amics" i feu clic a "Més".

3

Feu clic a "Veure tots els amics" i, a continuació, feu clic a "Crea una llista".

4

Introduïu un nom per a la llista, per exemple, "Col·legues" o "Família". Introduïu els noms de les persones que voleu afegir a la llista a la secció "Membres" i feu clic a "Crea".

5

Feu clic a "Veure tots els amics" i, a continuació, feu clic al botó "Edita".

6

Feu clic a "Personalitzat" a la secció "Qui pot veure la llista completa d'amics a la vostra cronologia" que s'obre.

7

Seleccioneu "Persones o llistes específiques" a la secció "Feu que això sigui visible per a" i seleccioneu la llista que heu creat. Només les persones que figuren en aquesta llista podran veure la vostra llista d'amics i noves amistats mentre sigui invisible per a la resta. Alternativament, seleccioneu "Amics" a la secció "Fes-ho visible a" i, a continuació, seleccioneu la llista que heu creat a la secció "Amaga-ho des de". Això farà que les noves amistats siguin invisibles per a tothom de la llista que heu creat.

8

Feu clic a "Desa els canvis" per confirmar els canvis que heu fet.